> ## Documentation Index
> Fetch the complete documentation index at: https://support.caleido.io/llms.txt
> Use this file to discover all available pages before exploring further.

# Jaa työkirja

> Anna työkirja koko organisaatiosi käyttöön tai tee siitä taas yksityinen, ja katso, kuka voi tarkastella ja muokata yksityisiä, jaettuja ja kuratoituja työkirjoja.

Jokainen työkirja on joko yksityinen tai jaettu. Yksityisen työkirjan näet vain sinä. Jaetun työkirjan näkevät kaikki organisaatiosi jäsenet, ja kaikki voivat työstää sitä yhdessä.

## Kuka voi tehdä mitä

| Työkirja | Kuka näkee sen | Kuka voi muokata, nimetä uudelleen ja poistaa sen |
| - | - | - |
| **Yksityinen** | Vain omistaja | Vain omistaja |
| **Jaettu** | Kaikki organisaation jäsenet | Kaikki organisaation jäsenet |
| **Kuratoitu** | Kaikki organisaation jäsenet | Alkuperäistä ei muokkaa kukaan. Muutoksesi tallentuvat henkilökohtaiseksi kopioksesi |

Työkirjan versiot noudattavat työkirjan asetusta: jaetun työkirjan versio on myös jaettu.

## Jaa työkirja

**1. Avaa työkirjan toiminnot**

Klikkaa työkirjaa sivupalkissa hiiren oikealla. Tai kun työkirja on auki, klikkaa yläpalkissa sen nimen vieressä olevaa **⋮**-painiketta (**Työkirjan toiminnot**)

**2. Tee työkirjasta jaettu**

Valitse **Tee jaetuksi**

**3. Vahvista**

Klikkaa **Tee työkirjasta jaettu** -ikkunassa **Tee jaetuksi**. Työkirja näkyy nyt kaikille organisaatiosi jäsenille kohdassa **Jaetut**

Voit jakaa työkirjan myös sitä luodessasi: valitse **Luo työkirja** -ikkunassa **Jaettu**.

> [!WARNING]
>
> Kaikki organisaatiosi jäsenet voivat tarkastella, muokata, nimetä uudelleen ja poistaa jaetun työkirjan. Jos haluat muiden näkevän työsi muuttamatta sitä, pidä lisäksi oma yksityinen kopio. Tee se toiminnolla **Monista**.

## Tee työkirjasta yksityinen

**1. Avaa työkirjan toiminnot**

Klikkaa työkirjaa sivupalkissa hiiren oikealla tai klikkaa yläpalkissa sen nimen vieressä olevaa **⋮**-painiketta

**2. Tee työkirjasta yksityinen**

Valitse **Tee yksityiseksi**

**3. Vahvista**

Klikkaa **Tee työkirjasta yksityinen** -ikkunassa **Tee yksityiseksi**

Vain omistaja voi käyttää yksityistä työkirjaa. Jos teet toisen henkilön jaetusta työkirjasta yksityisen, menetät pääsyn siihen.

## Löydä jaetut työkirjat

* Klikkaa sivupalkin **Työkirjat**-otsikossa **Suodata työkirjoja** ja valitse **Jaetut**
* Klikkaa yläpalkissa työkirjan nimeä. Lista ryhmittelee työkirjat otsikoiden **Omat työkirjani**, **Jaetut** ja **Kuratoidut** alle

## Aiheeseen liittyvät sivut

> [card] [Luo työkirja](https://support.caleido.io/fi/guides/workbooks/create-a-workbook.md)
>
> Luo työkirja, lisää välilehtiä ja tallenna versioita.

> [card] [Caleidon käyttöliittymä](https://support.caleido.io/fi/get-started/navigate-caleido.md)
>
> Opi käyttämään sivupalkkia ja yläpalkkia.


This documentation is built and hosted on [Mintlify](https://mintlify.com), a developer documentation platform.