Siirry pääsisältöön
Jokainen työkirja on joko yksityinen tai jaettu. Yksityisen työkirjan näet vain sinä. Jaetun työkirjan näkevät kaikki organisaatiosi jäsenet, ja kaikki voivat työstää sitä yhdessä.

Kuka voi tehdä mitä

Työkirjan versiot noudattavat työkirjan asetusta: jaetun työkirjan versio on myös jaettu.

Jaa työkirja

1

Avaa työkirjan toiminnot

Klikkaa työkirjaa sivupalkissa hiiren oikealla. Tai kun työkirja on auki, klikkaa yläpalkissa sen nimen vieressä olevaa ⋮-painiketta (Työkirjan toiminnot)
2

Tee työkirjasta jaettu

Valitse Tee jaetuksi
3

Vahvista

Klikkaa Tee työkirjasta jaettu -ikkunassa Tee jaetuksi. Työkirja näkyy nyt kaikille organisaatiosi jäsenille kohdassa Jaetut
Voit jakaa työkirjan myös sitä luodessasi: valitse Luo työkirja -ikkunassa Jaettu.
Kaikki organisaatiosi jäsenet voivat tarkastella, muokata, nimetä uudelleen ja poistaa jaetun työkirjan. Jos haluat muiden näkevän työsi muuttamatta sitä, pidä lisäksi oma yksityinen kopio. Tee se toiminnolla Monista.

Tee työkirjasta yksityinen

1

Avaa työkirjan toiminnot

Klikkaa työkirjaa sivupalkissa hiiren oikealla tai klikkaa yläpalkissa sen nimen vieressä olevaa ⋮-painiketta
2

Tee työkirjasta yksityinen

Valitse Tee yksityiseksi
3

Vahvista

Klikkaa Tee työkirjasta yksityinen -ikkunassa Tee yksityiseksi
Vain omistaja voi käyttää yksityistä työkirjaa. Jos teet toisen henkilön jaetusta työkirjasta yksityisen, menetät pääsyn siihen.

Löydä jaetut työkirjat

  • Klikkaa sivupalkin Työkirjat-otsikossa Suodata työkirjoja ja valitse Jaetut
  • Klikkaa yläpalkissa työkirjan nimeä. Lista ryhmittelee työkirjat otsikoiden Omat työkirjani, Jaetut ja Kuratoidut alle

Aiheeseen liittyvät sivut

Luo työkirja

Luo työkirja, lisää välilehtiä ja tallenna versioita.

Caleidon käyttöliittymä

Opi käyttämään sivupalkkia ja yläpalkkia.